Értékeink

Magasfokú jogi felkészültség, amit a cégalapítás óta Dr. Ádler Dóra és Dr. Kürtösi Emese egészségügyi jogászokkal érünk el.

Dóra és Emese stabil jogi hátteret biztosítanak, segítségükkel számtalanszor bizonyítottuk a szakértői státuszunkat az iparágunkat érő jogi kihívások során (pl. GDPR, Eszjtv., GYftv változás, DayMed EÜ szolgáltatóvá- és Forgalmazóvá válása stb.).

 

Viselkedésgyógyászat alapú betegtámogató gondolkodás és oktatás 

melyben elsők vagyunk Magyarországon. Az elmúlt évek tapasztalatai azt mutatták, hogy a programjainkban résztvevő betegek terápiával kapcsolatos tudása ugyan szignifikánsan nőtt, ez a tudás nem minden esetben mutatkozott meg a sikeres terápiához szükséges életmódbeli viselkedésváltozás terén.

A viselkedésgyógyászati módszereink során azt képviseljük, hogy az egészségre ártalmas viselkedés tanult, és életmódváltást ösztönző viselkedésterápiás technikákkal ​módosítható. Amellett, hogy a beteg kezébe “térképet” adunk, segítünk neki megtalálni magát a térképen, és elérni a kívánt úticélt.

 

Tudásfelmérésen Alapuló Interaktív Beszélgetés. Egyedi gondolkozásunk és oktatási módszerünk a TAIB, mely olyan kommunikációs folyamat, ahol a felhasználó (esetünkben: orvosok vagy nővérek) által feltett kérdések során a betegek meglévő tudására támaszkodva adják át a betegség menedzsmenthez (gyógyszeres és nem gyógyszeres) szükséges tudásanyagot.

TAIB-ok két fő részből állnak: a) kérdések és b) információs blokkok. A kérdések lehetőséget teremtenek a program hatékonyságának felmérésére, és a szükséges információk összegyűjtésére, míg az információs blokkok alkalmanként egy-egy, a betegség vagy a betegséggel való együttélés témaköréből származó témát dolgoznak fel interaktív formában.

 

 

Csapatunk tagjai kiemelten fontos értéket képviselnek a számunkra. Az empátia és szolidaritás szellemében tevékenykedünk, nem csak a programban résztvevők felé, hanem cégen belül- és kívül is. Csapatunk tagjairól bővebben olvashat a csapat bemutatkozó rovatunkban.