Bemutatkozik a DayMed Csapata: Dia

Novemberben lesz két éve, hogy Dia csatlakozott a DayMed csapatához. Azóta program asszisztensből program menedzserré fejlődött, ma pedig két legnagyobb programunkat tartja kézben.

 

| Program menedzser | 

 

“Hivatásomnak tekintem, hogy segítséget nyújtsak olyan emberek számára, akiknek életét betegségükkel való megküzdésük nehezíti. Eddigi munkáim során kliensekkel való élmények és beszélgetések által rengeteg tapasztalatot szereztem. Megosztották velem legszebb pillanataikat, azonban félelmeikkel, valamint az élet adta nehézségeikkel is együtt néztünk szembe. Ez idő alatt betekintést nyerhettem szociális és egészségügyi dolgozók sikerélménnyel és dilemmákkal tarkított mindennapjaiba is.

2021-ben a Daymed Kft-hez vezetett utam, amiért rendkívül hálás vagyok. Úgy érzem, munkám során inspirációt meríthetek eddigi pozitív és negatív megtapasztalásaimból. Program asszisztensként kezdtem a cégnél, ami nagyon hasznos időszak volt, hiszen ez idő alatt megtanulhattam jelenlegi munkavégzésem alapjait, így volt időm átlátni munkafolyamatok összefüggését és tanulhattam a nálam tapasztaltabb kollégáimtól is. A támogató környezet, valamint szorgalmam és motivációm által sokat fejlődtem és hamar megkaptam az első programot, amit azóta is lelkesen vezetek. Hálás vagyok, hogy ma már több programot is menedzselhetek, ez folyamatos fejlődést biztosít számomra. Nagyon örülök, hogy jó csapatban dolgozom, így egymást fölemelve, jó hangulatban nézünk szembe a mindennapi kihívásokkal.

Szabadidőmet szeretem változatosan tölteni. Kedvenc időtöltéseim közé tartozik a túrázás és egyéb szabadidős tevékenységek. Szeretek új helyeket felfedezni, jógázni és olvasni is.”

Nyitott pozícióink

 

Ő ITT APOLLO.

 

TEHERMENTESÍTÉSE ÉRDEKÉBEN KERESSÜK ÚJ KOLLÉGÁNKAT.

 

AMENNYIBEN SZÍVESEN DOLGOZNÁL CSALÁDIAS, FIATALOS KÖRNYEZETBEN, VALAMINT ÖRÖMMEL LENNÉL CSAPATUNK ÚJ TAGJA, AKI TÁMOGATJA MINDENNAPI MŰKÖDÉSÜNKET, AKKOR A LENTI E-MAIL CÍMEN VÁRJUK JELENTKEZÉSED!

 

 

READ MORE

Értékeink

Magasfokú jogi felkészültség, amit a cégalapítás óta Dr. Ádler Dóra és Dr. Kürtösi Emese egészségügyi jogászokkal érünk el.

Dóra és Emese stabil jogi hátteret biztosítanak, segítségükkel számtalanszor bizonyítottuk a szakértői státuszunkat az iparágunkat érő jogi kihívások során (pl. GDPR, Eszjtv., GYftv változás, DayMed EÜ szolgáltatóvá- és Forgalmazóvá válása stb.).

 

Viselkedésgyógyászat alapú betegtámogató gondolkodás és oktatás 

melyben elsők vagyunk Magyarországon. Az elmúlt évek tapasztalatai azt mutatták, hogy a programjainkban résztvevő betegek terápiával kapcsolatos tudása ugyan szignifikánsan nőtt, ez a tudás nem minden esetben mutatkozott meg a sikeres terápiához szükséges életmódbeli viselkedésváltozás terén.

A viselkedésgyógyászati módszereink során azt képviseljük, hogy az egészségre ártalmas viselkedés tanult, és életmódváltást ösztönző viselkedésterápiás technikákkal ​módosítható. Amellett, hogy a beteg kezébe “térképet” adunk, segítünk neki megtalálni magát a térképen, és elérni a kívánt úticélt.

 

READ MORE

A DayMed Kft. szakmai ügyvezetőjét, Zsigár Pétert választották a Hiteles Egészségügyi Kommunikációért Egyesület új elnökének!

A Hiteles Egészségügyi Kommunikációért Egyesület célja, hogy a napjainkban elkerülhetetlen egészségügyi kérdésekkel kapcsolatos információszerzést ellenőrzött és biztonságos keretek közé foglalja. Az EgészségKommandó az interneten fellelhető egészségügyi oldalakat egy az átláthatóságot és szakmaiságot vizsgáló, objektív szempontrendszerben értékeli, és azokat ajánlja laikus és szakmai információszerzésre egyaránt, ezzel segítve elő, hogy előtérbe kerüljenek az értékes, hiteles egészségügyi weboldalak.
2023. július 6-án Dr. Horváth Tamás, az egyesület alapítója és eddigi elnöke 5 év után átadta Zsigár Péternek az elnöki tisztséget.
Számunkra is megtisztelő, hogy ügyvezetőnk ilyen fontos szerepet tölthet be az internetes információáramlás javításában, ami nagyban hozzájárul az egészségügyi ellátás optimalizálásához.

http://e-kommando.hu

Bemutatkozik a DayMed csapata: Dorka

Csapatunk legfiatalabb tagja Dorka, első évfordulóját ünnepli a DayMednél egészségpszichológusként valamint szakmai ügyvezetőnk jobb kezeként.  

 

Egészségpszichológus | Ügyvezetői asszisztens| Program menedzser

 

“Amióta az eszemet tudom, az egészséges életmód a mindennapjaim szerves része. Kiskorom óta arra neveltek, hogy gyümölcsöt egyek csokoládé helyett és menjek el biciklizni filmezés helyett. A biológiába a gimnáziumban szerettem bele, ahol a fakultációs tanárom élvezhetően adta át az emberi szervezet varázsait emellett pedig kíváncsiságra és tudásvágyra buzdított minket. Ugyan emberközpontúságom és empatikus készségem a pszichológiai hivatás irányába terelt, az egészség és az emberi biológia szeretete végig kisért a hollandiai egyetemi éveimen, és végül az egészség és orvosi pszichológia mesterszakon kötöttem ki. Ezen a téren találtam meg a testi és lelki jólét javításának tökéletes ötvözetét, hiszen az egészség megőrzésének a lelki egyensúlyt (és fordítva) elengedhetetlen részének tartom. Úgy hiszem, egészségpszichológusként igazán pozitív hatást tudok elérni az emberek életminőségében, így örömmel tölt el, hogy a DayMednél – ami friss diplomásként az első munkahelyem – végre igazi változást érhetek el az elmúlt évek kemény munkával összeszedett tudását kamatoztatva.”

 

Betegek világnapja 2023

Február 11. a betegek világnapja. Betegtámogató szervezetként egész könyvet írhatnánk a betegek világnapja alkalmából. Beszélhetnénk a gyógyszerszedésről, az életmódváltástól, az egészségügyről, az orvosokkal való együttműködés fontosságáról, sőt a tudás hatalmáról is. Azonban, ha egyetlen tanácsot adhatunk a mai napon, amit, ha betartunk ég és föld lehet a különbség a fizikai és mentális jóllétünkben: Törődjünk egymással. Nem kell, hogy bárki egyedül küzdjön meg a nehézségeivel. Fogjuk meg egymás kezét. Akár te magad küzdesz betegséggel, akár egy hozzátartozód. Akár, ha senkit nem ismersz a közvetlen környezetedben. Nem fogjuk fel egy apró érintés vagy egy kedves szó gyógyító erejét amíg meg nem tapasztaljuk milyen sokat jelenthet.  

READ MORE

Bemutatkozik a DayMed Csapata: Niki

Ismerjék meg csapatunk egyik legrégebbi tagját, Pretz Niki kolléganőnket, aki 5 éve erősíti a DayMedet:

 

“Személyiségemből fakadóan, minden eddigi munkám a kommunikáción és a szervezésen alapult. Az egyetem alatt és után, több mint 10 évig rendezvényszervezőként dolgoztam, amelynek során – a néhány száz fős családi rendezvénytől elkezdve, a több ezer fős Rubik-kocka Világbajnokság szervezéséig – számtalan izgalmas program megvalósításában közreműködtem. Egy idő után már nem csak a szervezésben, de az eseményeket megelőző sajtókommunikációban is részt vettem. Interjúk szervezése, sajtóközlemények megjelentetése tartoztak többek között a napi teendőim közé.

READ MORE

FORDULJON AZ INTERNETHEZ BIZALOMMAL!

„KÉRJÜK KEDVES BETEGEINKET, HOGY AKIK MÁR DIAGNOSZTIZÁLTÁK MAGUKAT A GOOGLE-N ÉS MÁSODIK ORVOSI VÉLEMÉNYRE VÁRNAK, AZOK FORDULJANAK BIZALOMMAL A YAHOO-HOZ. KÖSZÖNJÜK”

 

(Forrás: egy budapesti rendelőintézet rendelőajtaja, ami időközben lekerült)

 

 

Ahogy a kiírás is jelzi a látszólag korlátlan webes tájékozódási lehetőség nem feltétlenül egyszerűsíti az orvosok és a betegek helyzetét, hiszen a hozzáférhető egészségügyi információk sokszor hiányosak, megbízhatatlanok, nem szakértők által íródtak, néhol öncélúak, sőt még manipulációs célt is szolgálhatnak.

A tényt, hogy a betegek internetes tájékozódása valóban problémát tud okozni az egészségügyi ellátás során, a mi programjaink során orvosokkal és nővérekkel végzett felmérésekből is világosan látszik.  

READ MORE

NOVEMBER 17. KORASZÜLÖTTEK VILÁGNAPJA

Köszönet minden szülőnek, törvényes képviselőknek, egészségügyi dolgozónak, családtagnak és barátnak, aki türelemmel, odaadással segíti a koraszülött babák kezdeti nehézségeit, hogy aztán felnőttként is valóra tudják váltani álmaikat.