Bemutatkozik a DayMed Csapata: Lilla

Lilla immáron három éve erősíti a DayMed csapatot Gyógyszerbiztonsági Felelősként. Ő tartja kézben minden partner és kolléga gyógyszerbiztonsági képzését, valamint ő felel azért, hogy bármilyen nemkívánatos eseménnyel kapcsolatos információ időben a megfelelő kezekbe kerüljön.

 

| Gyógyszerbiztonsági Felelős |

 

„Végzettségemet tekintve kommunikáció és magyar szakos bölcsész és -tanár vagyok. Ez alapján rendkívül sok minden lehettem volna és voltam is. Régóta dolgozom a betegoktatás területén. Mindig örülök, ha úgy érzem, valamit hozzátehetek ahhoz, hogy a betegek és környezetük többet tudjanak a betegségekről, hiszen a tudás segít a gyógyulásban, és egy teljesebb élet kialakításában.  

Most már több, mint három éve dolgozom a DayMed Kft. Gyógyszerbiztonsági Felelőseként. A nemkívánatos események adminisztrációja, a róluk szóló tudás átadása a feladatom partnereink és a kollégák számára. Fontosnak tartom, hogy az emberekhez eljussanak a számukra leghatékonyabb és a legkevesebb mellékhatást okozó gyógyszerek. Szeretném hinni, hogy egészen kis mértékben, de a munkámmal hozzájárulok ehhez. Sommerset Maugham szerint, ha nem vagy hajlandó elfogadni mást, csak a legjobbat, akkor nagyon gyakran meg is kapod azt!  Remélem ez így van, vonatkoztatható az egészségügyre is, és segíthetek ebben másoknak. 

Van két csodás fiam, igyekszem rengeteget olvasni és rajongok a színházért.”