Bemutatkozik a DayMed csapata: Niki

Niki immáron több, mint egy éve tért vissza a DayMedhez szülési szabadságáról, és lelkesedésével az egész irodánkat beragyogja. Program asszisztensként és call center operátorként mind különböző programokban dolgozó partnereink, mind pedig a telefonos támogatást élvező betegeink találkozhatnak vele a telefonvonal túlsó végén. 

 

Call center asszisztens | Program asszisztens |

 

„A DayMed előtt is egészségügyi területen dolgoztam, de itt egy teljesen új világ nyílt ki előttem. Call center operátorként kerültem a DayMedhez, majd megszületett a második kislányom, Hanna. Szülési szabadságomról lehetőséget kaptam program asszisztensként visszatérni, ami nagyon inspiráló számomra. A munkám fő része a betegek edukációja, a betegekkel való kapcsolattartás és a program menedzserek munkájának támogatása, ezáltal egy igazán változatos, színes munkakört tudhatok magaménak.

 

Az egészséges életmódra törekvés és a krónikus betegségekkel való együttélés jó néhány éve fontos szerepet tölt be az életemben. A DayMednél rengeteget tanultam és tanulok a mai napig is különböző betegségekről, épp ezért a munkámban és a magánéletemben is arra törekszem hogy egy kicsit hozzátegyek a betegséggel küzdő emberek életéhez, hisz fontosnak tartom, hogy megismerjék azokat a módszereket amelyekkel teljesebb életet élhetnek. Nyitott, érdeklődő személyiségem révén nagyon sok minden érdekel, szenvedélyem a sütés, emellett az aktív pihenés kapcsol ki leginkább. Nagyon szeretek a természetben lenni, férjemmel és két kislányommal, télen sokat korcsolyázunk, tavasszal és ősszel pedig imádunk biciklizni, kirándulni, új helyeket felfedezni.”