Bemutatkozik a DayMed Csapata: Niki

Ismerjék meg csapatunk egyik legrégebbi tagját, Pretz Niki kolléganőnket, aki 5 éve erősíti a DayMedet:

 

„Személyiségemből fakadóan, minden eddigi munkám a kommunikáción és a szervezésen alapult. Az egyetem alatt és után, több mint 10 évig rendezvényszervezőként dolgoztam, amelynek során – a néhány száz fős családi rendezvénytől elkezdve, a több ezer fős Rubik-kocka Világbajnokság szervezéséig – számtalan izgalmas program megvalósításában közreműködtem. Egy idő után már nem csak a szervezésben, de az eseményeket megelőző sajtókommunikációban is részt vettem. Interjúk szervezése, sajtóközlemények megjelentetése tartoztak többek között a napi teendőim közé.

Minden újdonságra nyitott, érdeklődő természetemnek és egyre szélesedő kapcsolati tőkémnek köszönhetően volt alkalmam belekóstolni a filmes világba is casting koordinátorként, ahol rengeteget tanultam kitartásról, emberi hozzáállásról és a feladatok lehető leghatékonyabb szervezéséről és nem utolsó sorban a legkülönfélébb típusú emberekkel megtalálni a közös hangot. 

 

 A jelenlegi munkám a DayMed-nél olyan, mintha minden eddig szerzett tapasztalatom és képességem, egy képzeletbeli puzzle darabjaiként most álltak volna össze egy képpé. A betegtámogató programok menedzselése során a kapcsolattartás, a segítségnyújtás, a hatékony kommunikáció és a feladatok megfelelő koordinálása képezik a tevékenységeim gerincét. Büszkeséggel és hálával tölt el, hogy egy olyan környezetben tehetem mindezt, ahol értékelik az önállóságot, a kreativitást, ugyanakkor minden helyzetben tudunk csapatként működni, nemcsak egymást, hanem elsősorban a betegeket segítve, mindennapjaikat támogatva.  

 

A munkám mellett a zene a szenvedélyem, így, ha tehetem szabadidőmben koncertekre járok, ahova igyekszem a barátaimat is elcsábítani.  A hétvégéket pedig gyakran töltöm a családommal, ami az elmúlt időszakban – ha lehet így mondani – még fontosabbá vált számomra, hisz nagynéni lettem. „