Bemutatkozik a DayMed csapata: Rebeka

Rebeka tavaly április óta tölt be irodavezetői szerepet, habár ennél sokkal régebb óta a DayMed család tagja. Több évet dolgozott nálunk mielőtt megszülte kisfiát, most pedig újult lendülettel vette fel a szálakat. Bemutatjuk, kihez érkeznek meg a penzugy@daymed.hu címre küldött levelek, illetve kivel lehet kapcsolatba lépni pénzügyi kérdések esetén.

 

Back office manager |

 

„Az élet többször is összesodort már betegedukációval, -támogatással foglalkozó cégekkel. Ez tavaly áprilisban sem történt másként, amikor a szülési szabadságomról visszatérve újra a DayMed csapatát kezdhettem el erősíteni.

Jelenlegi feladatköreim közé az irodavezetés, a pénzügy- és személyügyek kezelése tartozik. Munkámmal mindennap igyekszem az irodai élet hátterét stabilan és zökkenőmentesen biztosítani, mely igazán inspiráló és megtisztelő számomra. A közeg, melyben nap, mint nap dolgozhatok és a munkaköröm sokrétűségének hála inkább hobbiként, mintsem munkaként tekintek a feladataimra.

Azon szerencsés kutyagazdik közé tartozom, akik az irodában is együtt lehetnek kiskedvencükkel. Mici apró termete ellenére mindig nagy boldogsággal tölti meg mindennapjainkat. Munkaidejében kizárólag ölben hajlandó „dolgozni”, ezzel is növelve kollégái oxytocin termelését.

Szabadidőm legnagyobb részét kisfiam és férjem töltik ki, de nagyon szeretek táncolni is, így, amikor csak tehetem teret adok szenvedélyemnek. „