Bemutatkozik a DayMed csapata: Zsófi

Zsófi jelenleg csapatunk legfrissebb és legfiatalabb tagja, habár lassan több, mint fél éve erősít minket. A csatlakozásával egyidőben induló RSV elleni védekezést segítő programunk egyik fő telefonos kapcsolattartójaként gyorsan megtalálta a helyét, partnereink első sorban ezen a programon belül találkozhattak vele. Azonban ha valaki személyesen is szeretné vele felvenni a kapcsolatot, az megtalálhatja minden hétköznap reggel és este a Veszprém-Budapest vonalon járó személyszállító vonatok valamelyikén.

 

Call center asszisztens | Program asszisztens

 

„21 évesen, a politikatudományi diplomamunkám írása alatt kerültem a DayMedhez. Mondanom sem kell, hatalmas kihívással kellett szembenéznem az elején, mivel sem az egészségügyben, sem call centeres munkakörben nem dolgoztam még. Viszont az első hónapok betanulási időszaka után már azt mondhatom, hogy az informatív jellegű hívások mellett már napi szintű, bensőséges kommunikációt tudok folytatni a betegekkel, hozzátartozóikkal és az egészségügyi dolgozókkal egyaránt. A csapat legújabb (és egyben legfiatalabb) tagjaként feladataim közé továbbra is elsősorban a call centeri és az adminisztrációs feladatok tartoznak. Vidéki – veszprémi – lányként Budapesten dolgozni hatalmas lehetőség mind a mai napig, így a munkámnak és a közösségnek minden nap hálás vagyok.

Amikor az időm nagy részét nem utazással és munkával töltöm, akkor szabadidőmben nagyon sok időt töltök a barátaimmal, szeretteimmel. Számomra ugyanakkora értékkel bír az, ha kirándulni, moziba járunk, mint amikor összeülünk esténként és átbeszéljünk a heti történéseket.”